Industria e mishit dhe shpendëve Moskë


Smolenskaya sq. 3, qendër biznesi
121099 Moska ,
Tel.: + 7 (4) 95 7976914
Kontakt personi: Kompania e ekspozitave Asti Group
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 11.03.2015
Anëtar që nga: 11.03.2015

Industria e mishit dhe shpendëve ofron informacion në lidhje me risitë dhe zhvillimet më të fundit në industrinë e mishit dhe blegtorinë në tregun rus. Gama e produkteve dhe shërbimeve që mund të shihen në panair ofron një pasqyrë optimale të të gjitha segmenteve në industrinë e përpunimit të mishit. Industria e mishit dhe shpendëve fokusohet në teknologjinë dhe lëndët e para, mbarështimin dhe blegtorinë, ftohjen, teknologjinë e transportit dhe peshimit, paketimin dhe aditivët e ushqimit.

Fjalë kyçe: Trajtimi dhe përpunimi i mishit. | Teknologjia e mishit | Inovacionet dhe tendencat | Ftohje | Transporti | Paketimi | Teknologjia e peshimit | Mbarështimi dhe blegtoria | aditivëve
Listuara në: Botëror