Ushqimi dhe pijet Chişinău


1, Rr. Ghioceilor.
2008 Chişinău ,
Tel.: + 373 (2) 2 810462
Kontakt personi: Moldexpo
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 17.03.2015
Anëtar që nga: 16.03.2015

Një fokus në Food and Drinks është kompleksi i temave që kanë të bëjnë me mishin, përpunimin e mishit dhe mishin e konservuar.
Janë paraqitur pajisjet dhe teknologjitë.
Dy ekspozita të veçanta do të zhvillohen në të njëjtën kohë: Ushqim
Teknologji 
und Depo paketimi, e cila merret me paketimin, makineritë e paketimit dhe materialet.
Ministria e Bujqësisë dhe Industrisë Ushqimore është bashkëorganizatore e panairit.

Etiketa: mish i konservuar | Përpunimi i mishit | Aditivët e ushqimit | Trendet dhe teknologjitë | Paketimi | material paketimi
Listuara në: Botëror