Meat Days Athens


Rruga Vouliagmeni 33 Karpou
11631 Athen ,
Tel.: + 30 (2) 10 9010040
Kontakt personi: Krijuesit e mendjes
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 19.03.2015
Anëtar që nga: 16.03.2015

Gama e produkteve përfshin mishin dhe produktet e mishit, makineritë dhe pajisjet e përpunimit të mishit për thertoret si dhe sistemet e transportit dhe ftohjes, zgjidhje për sigurinë në punë dhe pajisje të provuara dhe inovative për kasapët.
Panairi kryesisht adreson operatorët e thertoreve dhe kasapëve, si dhe tregtarët me shumicë dhe pakicë, por edhe kompani të inxhinierisë mekanike dhe përfaqësues nga shkenca dhe kërkimi, si dhe organizata dhe shoqata të industrisë.

Fjalët kyçe: mish | Makineri për përpunimin e mishit | Produktet e mishit | Thertoret | Sistemet e transportit dhe ftohjes
Listuara në: Botëror