TecnoCarnicos andina Bogota


Avenida Pradilla nr.5-92, CC Plaza Chía Local 38
0000 Chia ,
Tel.: + 57 (1) 8614584101
Kontakt personi: Sofex Americas LTDA.
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 17.03.2015
Anëtar që nga: 17.03.2015

Shumica e ekspozuesve dhe të ftuarve vijnë nga Amerika e Jugut, ku ndodhet TecnosCarnicos Andina, megjithëse ky panair tregtar është një nga më të famshmit në këtë rajon dhe u lançua në vitin 2006.

Në panair do të prezantohen teknologjitë e reja të prodhimit. Ekspertët kombëtarë dhe ndërkombëtarë sjellin risitë teknike më pranë vizitorëve në leksione të specializuara. Ekspozuesit prezantojnë mallrat e tyre me vëmendje të madhe në detaje. Krijimet e reja të produkteve të mishit dhe sallamit mund të provohen pothuajse në çdo stendë.

Prezantohen pajisje për kasapin, mish, erëza, makina për prodhimin e mishit, makina për prodhimin e sallamit, sallam, përbërës dhe veshje pune.

Etiketa: veshje pune | Makinat e përpunimit të mishit | Erëza | Përbërësit e Ushqimit | Makina për prodhimin e sallamit
Listuara në: Botëror