TecnoCarne Sao Paulo


Rua Bela Cintra 967 - 11
0000 Sao Paulo ,
Tel.: + 55 (0) 11 35987800
Kontakt personi: Informacion BTS
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 19.03.2015
Anëtar që nga: 19.03.2015

Këtu marrin pjesë përfaqësues nga e gjithë bota dhe nga të gjitha degët e teknologjisë që lidhen me industrinë e mishit. Panairi është një forum i shkëlqyer për të marrë një pasqyrë të tregut, për të njohur teknologjitë dhe tendencat e reja dhe për të krijuar e thelluar kontakte biznesi.

Ekspozuesit prezantojnë ndër të tjera përbërës ushqimor, mulli mishi, sisteme ftohjeje, makineri, makineri përzierjeje, mikser, makineri prerëse, ambalazhim. Transporti, logjistika, qëndrueshmëria, softueri janë gjithashtu ndër temat e gjera.

Fjalë kyçe: Aditivë | Makinat e përpunimit të mishit | mulli mishi | Logjistika | Qëndrueshmëria | teknologjitë e reja | Sistemet e transportit dhe ftohjes | ambalazhet
Listuara në: Botëror