Anutec - International FOODTEC Brasil Curitiba


_ Organizuar nga Koelnmesse GmbH, kjo është një e drejtë ndërkombëtare furnizues për ushqim dhe pije industri, e cila është kryer për herë të parë 2014 dhe do të mbahet në dy intervale vjetore.

Tecno Fidta Buenos Aires


_ Tecno Fidta është një e drejtë ndërkombëtare të tregtisë për industrinë ushqimore, e cila është organizuar në Argjentinë çdo dy vjet dhe është e rezervuar vetëm për një audiencë profesionale. Bashkë-organizator i panairit është Messe Frankfurt.

Mish Kina, QMF China Shanghai


_ Panairi vjetor për ushqime dhe pije, i cili ka për qëllim ekskluzivisht vizitorët tregtarë dhe përqendrohet në vijim: MEINA CHINA, Tea & Coffee dhe ProWine China. Më shumë se 1820 ekspozues nga e gjithë bota morën pjesë në panairin e fundit tregtar.

Industria e qumështit dhe e mishit


_ Industria e Qumështit dhe Mishit është një panair vjetor tregtar me pothuajse 300 ekspozues nga 26 vende në Moskë me një fokus në përpunimin e mishit dhe qumështit.

Winter Fancy Food Trego


_ Vjetore Panairi Winter Fancy Food Show është më i madh ushqimet dhe pijet shfaqje tregtare në Bregun Perëndimor të SHBA me rreth 1300 ekspozues pjesëmarrëse nga vendet 35.

Detrop Thessaloniki


_ Detrop në Selanik është një e drejtë ndërkombëtare të tregtisë për ushqim, pije, makineritë dhe pajisjet, i cili do të mbahet në dy intervale vjetore.

Përbërësit Rusia Moska


_ mbahet çdo vit, panairi ndërkombëtar të tregtisë për teknologji ushqimore dhe aditivëve të ushqimit dhe një nga panairet më të mëdha të këtij lloji në Rusi dhe CIS.