Sirha Budapest


_ Ky panair ndërkombëtar të tregtisë për ushqim, hotel dhe hotelieri bëhet çdo 2 vjet në Budapest.

Tuttofood Rho


_ All drejtë 2-vjetor të tregtisë ndërkombëtare për ushqim dhe lt. Organizatorët ekspozita më e madhe e industrisë bujqësore dhe ushqimore dhe mikpritja profesionale të botës.

Botëror i Ushqimit Kazakhstan Almaty


_ Kjo ekspozitë e ushqimit ndërkombëtar është që 1998 në baza vjetore të organizuar me lidhje 456 36 Ausstelllern vendesh dhe është e hapur për vizitorët vetëm tregtisë.

Polagra Ushqimit, Poznan International Fair Ltd.


_ International, Panairi vjetor të tregtisë për kultivuesit e ushqimit dhe prodhuesit me furnizuesit dhe shitësit për të zhvilluar perspektiva të reja dhe mundësitë e tregut solli së bashku.

VIV Asia Bangkok


_ VIV Asia Bangkok është e pajisur çdo dy vjet nga një operatorëve holandezë në kryeqytetin Thai Bangkok, është një e drejtë e tregtisë ndërkombëtare për kultivimin dhe përpunimin e kafshëve.

Fine Food Shanghai


_ Finefood është një nga panairet më të vjetër në industrinë ushqimore në Kinë dhe ndahet në "Ushqim & Pije", "Bakery & Ice Cream", "Kafe & Çaj" dhe "Wine & Spirit". Zhvillohet çdo vit.

Industria ushqimore


_ Panairi vjetor për tregti në Rusinë jugore, në kompanitë gjermane janë të përfaqësuara në mesin e ekspozuesve të huaj, tregon pajisje, materiale dhe teknologji për përpunimin e ushqimit.