IFPE China Guangzhou


_ Kur IPPE China në Guangzhou, ish kantonin, është një ndërkombëtar, i organizuar çdo vit ekspozita për përpunimin e ushqimit dhe paketimin e ushqimit e cila ka tashmë 1991 nisur.

FOODTECH Herning


_ Çdo dy vjet, duke u zhvilluar për vizitorët e tregtisë në lidhje me zhvillimet e reja në industrinë ushqimore. Me 284 ekspozuesve në vetë panairin e fundit të tregtisë FOODTECH kuptohet në Herning si ngjarja më e madhe e këtij lloji në Evropën Veriore.

Ildex Indonesia Jakarta


_ Ildex Indonesia gjendet në kryeqytetin indonezian Xhakarta mbahet çdo dy vjet dhe është një panair për të blegtorisë, qumështit, përpunimin e mishit dhe të akuakulturës.

MIFB - Panairi Ndërkombëtar Malajz i Ushqimit dhe Pijeve


_ E themeluar në vitin 1990, MIFB zhvillohet çdo vit në kryeqytetin Malajzisë, Kuala Lumpur, për tregti dhe vizitorë privatë: një ekspozitë ndërkombëtare për industrinë e ushqimit dhe pijeve me shumë ekspozues nga e gjithë bota.

Expo mishi


_ Expo Mishit në Kortrijk, Belgjikë synon në mënyrë të qartë në kasap, meshtarë, caterers dhe diskutuan perspektivat për industrinë e mishit.

FIGAP Guadalajara


_ FIGAP në Guadalajara, Meksikë do të zhvillohet në dy intervale vjetore dhe është një e drejtë e tregtisë ndërkombëtare për kultivimin dhe përpunimin e kafshëve.

Food Technology Chisinau


_ Teknologji ushqimore në kryeqytetin moldav Chisinau është një e drejtë vjetor tregtar mbahet në pajisje dhe teknologji për përpunimin e ushqimit.