Blegtori Myanmar


_ Blegtori në kryeqytetin e Myanmar, Yangon, bëhet çdo dy vjet dhe është një e drejtë e tregtisë ndërkombëtare të ushqimit të kafshëve, bagëti dhe mish.

VIV Europe


_ VIV Europe në Utrecht në Holandë është një nga panairet kryesore të tregtisë për mbarështimin e kafshëve dhe përpunim, i cili zhvillohet çdo 4 vjet dhe ka panaire motra në të njëjtën temë në kontinente të tjera.

Blegtori Philippines


_ Në dy ciklin vjeçare në Manila të mbajtur, të drejtë të tregtisë ndërkombëtare për ushqimin e kafshëve, bagëtisë dhe mish, të cilat kanë për qëllim kryesisht profesionistët nga dhomën e Azi-paziifischen.

Prodexpo Moska


_ Moscow Prodexpo është mbajtur çdo vit për më shumë se 20 vjet dhe konsiderohet panairi më i madh tregtar për ushqim, pije dhe lëndë të parë ushqimore jo vetëm për Rusinë, por për të gjithë Evropën Lindore. Ajo ka për qëllim ekskluzivisht vizitorët tregtarë.

Meatmania


_ Meatmania është panairi më prestigjioze tregtisë për industrinë e mishit në Bullgari dhe është mbajtur çdo vit ...

MEATUP


_ MEATUP zhvillohet çdo dy vjet. Shfaqja është i përshtatshëm për vizitorët e meshtarë, si dhe nga industrinë e mishit.

Mefa


_ Në Zvicër, Mefa është një nga më të mëdha dhe më të rëndësishme panaire për industrinë e mishit. Mefa zhvillohet çdo dy vjet dhe është thjesht për vizitorët e tregtisë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 tjetër fund »