Enders GmbH & Co. KG
Funderstraße 4-8
35447 Reiskirchen ,
Tel.: 06408-880
fax: 06408-88133
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.enders.de
përditësuar më: 27.05.2016
Anëtar që nga: 24.10.2013

numri i të punësuarve

Enders Group në Gjermani: Punonjësit e 533

Filiale të huaja: punonjës të 77

Grupi i kompanisë Gjithsej: Punonjësit e 610

Struktura e asortimentit dhe spektri i shërbimeve

Konsumatori pret përveç gamës së gjerë të shërbimeve dhe shërbimeve
një asortiment të plotë për sektorin e prodhimit dhe tregtisë:

- Krijimi dhe instalimi i dyqaneve, kuzhinave të suxhukut dhe thertoreve
- Të gjitha llojet e pajisjeve ftohëse
- zorrë natyrore dhe artificiale
- Ndihmesa për prodhimin siç janë erëzat
- Makineritë dhe pajisjet
- Material paketimi
- Mallra të tilla si ushqime të konservuara, ushqime të ngrira, sallata, produkte qumështi dhe djathë
- Shtoni vargje shtesë siç janë shijshme, suxhuk dhe specialitete të mishit
- Veshje pune dhe sigurie
- Punishte riparimi, dyqan bluarjeje

Asortimenti përbëhet nga përafërsisht artikuj 70.000 nga zonat USHQIMI, jo-ushqimi dhe
Machines. Qendra ngrirë ka një kapacitet prej rreth 2400 paletës, gjithashtu përfshin shërbimet e planifikimit dhe pajisje e pajisjeve dyqan, kuzhina industriale dhe objektet e prodhimit.

ENDERS është një anëtar kryesor i DAGEMA eG në Willich dhe aksioner i Intergast GV-Service GmbH, Offenburg.
Një departament i veçantë i shërben hotelerisë, hoteleve, hotelierisë dhe sektorit të kujdesit me ushqim dhe pajisje kuzhine.

Numri i automjeteve

Grupi i plotë i kompanisë:
Automjetet e shitjes, automjetet e shërbimit të seminarit, automjetet e shpërndarjes: përafërsisht 270

Zona e magazinimit në vendndodhje Reiskirchen

Me një qendër moderne plotësisht automatike freski kompania Reiskirchener Enders mbështetet në logjistikë të teknologjisë së lartë dhe një moment historik në shërbim për klientët e saj. Zemra e Qendrës së re të freskët është një depo robotik me makina 13.728 kuti. Në një sipërfaqe totale prej mbi 6.500 m² të gjitha ushqimet në hyrje frigorifer dhe jo-frigorifer janë të ruajtura.

Menaxhimi i cilësisë në Enders GmbH & Co. KG
- Certifikimi sipas DIN ISO 22000
- Certifikimi organik
- Certifikimi HACCP
- Miratimi i BE nën DE HE 20004 EG

Kështu, Enders është i përditësuar për sigurinë e ushqimit.
E gjithë kjo siguron parakusht për të bërë një koleksion të madh USHQIMI në dispozicion në të gjitha nëntë vendet e Enders në Gjermani çdo ditë nëpërmjet artikujve 7.000.

Gjurmët e historisë

Nga veshja e gjallë në një "lojtar global"

- Kompania e themeluar në vitin 1838 nga Johann Kaspar Enders
- Në 2013, grupi Enders feston përvjetorin e saj 175
- me djemtë Tobias Enders + Frederic Enders është 6. Gjenerimi ndodhi

- Selia Enders GmbH & Co. KG në 35447 Reiskirchen
- 8 degët e mëtejshme në Gjermani në:

Enders GmbH & Co. KG në 30880 Laatzen - Gleidingen
Enders GmbH & Co. KG në 60386 Frankfurt / Main
Enders GmbH & Co. KG në 56070 Koblenz
Enders GmbH & Co. KG në 32839 Steinheim-Bergheim
Enders GmbH & Co. KG në 89079 Ulm / Donautal
Enders GmbH & Co. KG në 04827 Gerichshain / Leipzig
Enders & Sigeti GmbH në 99428 Isseroda / Erfurt
Brinkmann Beelen GmbH në 48361 Beelen

Ndërkohë, kompania me shumicë Hessian po rritet përtej të gjitha kufijve
Filialet e huaja 4 janë aktive në Poloni, Republikën Çeke, Ukrainë dhe Rusi.

- Komisionimi i Qendrës së Freskës së re në lokacionin Reiskirchen 2010
- të gjitha 3 vjet ekspozitë të madhe në Hessenhallen në hedh
- Koncepte të marketingut si counter TV dhe platforma jonë e internetit për printim
lehtë për të krijuar reklama të shtypura.

E ardhmja dhe kështu mbijetesa e stërvitjeve moderne të kasapëve dhe bie
me gatishmërinë për të realizuar:
Ushqimi dhe pirja në vend të mishit dhe sallamit si një filozofi e korporatës për të konceptuar dhe
për të realizuar.
Enders e sheh veten si një burim idesh për kasapin modern, me mendje të hapur,
i cili grasps, mbledh dhe zbaton trendet e kohës.

ENDERS - Besoni përmes performancës!

Fjalët kyçe: kasap & kasap | Furnizime të dyqaneve të mishit | Me shumicë | Kuzhinat komerciale | Furnizime kasapi