Shërbimi industrial H&V


Në Hagmattle 15
79117 Freiburg në Breisgau ,
Tel.: 0761-881459-0
fax: 0761-881459-22
Kontakt personi: Wolfgang Hahn
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.hv-industrieservice.de
përditësuar më: 07.09.2023
Anëtar që nga: 07.03.2013

Për të gjitha pompat e vakumit ne ofrojmë ndarës vaji (filtra të shkarkimit) me çmimet më të mira. Ju lutemi pyesni pa detyrim!

Kompania jonë e re është e specializuar në tregtimin e filtrave industriale me cilësi të lartë nga prodhuesit e zgjedhur si Mann & Hummel dhe Filtrec (filtra hidraulikë). Ne kemi filtra ajri, filtra vaji, filtra shkarkimi dhe filtra hidraulikë në gamën tonë. Ne vlerësojmë menaxhimin e qëndrueshëm, parimet ekologjike dhe angazhimin shoqëror. Filozofia jonë është që ne merremi vetëm me produkte cilësore nga prodhues të njohur. Ne nuk kemi importe të lira nga vendet që nuk respektojnë të drejtat e njeriut dhe punën e fëmijëve të trazirave. Fokusi është tek klienti dhe nevojat e tyre. Kombinimi i një strukture të ngushtë të korporatave dhe minimizimit të vazhdueshëm të kostos na mundëson të jemi të përkushtuar shoqërisht nga njëra anë dhe përsëri t'ju ofrojmë çmime të volitshme nga ana tjetër. Ne jemi të besueshëm dhe dorëzojmë shpejt. Ne do të ishim të kënaqur nëse i besonit një kompanie të re, ne nuk do t'ju zhgënjejmë.

NEW: Web-Shop me të gjitha filtrat për pompat vakuum me çmim të mirë: www.luftentölelemente.de


Fjalët kyçe: kuti për heqjen e vajit | Filtri | Filtrec | Hidraulikë | Filtër hidraulik | Filtra industriale | Leybold | Kuti shkarkimi ajri | Filtrat e shkarkimit | Filtri i ajrit | Mahle | Njeriu | Njeri + bletë | Ndarës vaji | Filtri i vajit | Rietschle | Pompa vakumi