Fritz Raulwing GmbH & Co. KG


_ Ne jemi një tregtari të fuqishëm për produktet e konsumit në impiantet e përpunimit të ushqimit të tilla si meshtarë, restorante dhe furnizues ushqimesh. Varg ynë përfshin mbi produktet 2500 e të gjitha llojeve - nga pastrimi i produkteve në makina të mëdha.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.

Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

Gummiringe-online.de nga OliWell-Bosso


_ Gummiringe-online.de dyqan për grupe të gomës, bandat gome, filma dhe çanta. <br /> Ne kemi kryer një gamë të madhe të paketimin e ushqimit.