BATANIA Direct GmbH


_ BATANIA DIREKT - furnizim ushqimi dhe mishi 'furnizimet. Që 25 vjet profesionale për industri hotelierike dhe kasaphanën

hygienemanager24


_ Higjiena duhet të jetë e qartë në zonat tona të specializuara. Çdo tani dhe pastaj, por vjedhës ndonjëherë gabime, të cilat kanë pasoja të rënda, mund të ketë deri në shkatërrimin e jetesës. Pyetjet në lidhje me këtë çështje, unë jam i matur dhe kompetente në dispozicion.

markus Heucher


_ Markus Heucher pajis Thertoret, kasapëve dhe kasapëve nga duke përdorur mjete të tilla si thika, sharpeners dhe veshje. Projektuar për përpunimin e mishit dhe thertore furnizon varg profesional është në dispozicion në www.markusheucher.com.