PEH Möller & Son


Wilstedter rrugë 4
24558 Henstedt Ulzburg , Gjermani
Tel.: 04193 75198 0-
fax: 04193 75198 20-
Kontakt personi: Z. Möller
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 26.06.2014
Anëtar që nga: 27.05.2014

Për mbi 30 vjet furnizuesit e gastronomisë lartë.
3 Daily x Hamburg, hënave dhe të enjteve Detit të Veriut,

Fjalët kyçe: EG 306 | Mish | Produktet e mishit | Shpendët | Pjesëzimi | Prodhimi | Smokehouse | Proshutë | E egër | suxhuk
Listuara në: Wholesalers mishit | ZIP 2