Fritz Raulwing GmbH & Co. KG


_ Ne jemi një shitës me pakicë efikas për mallrat e konsumit në kompanitë e përpunimit të ushqimit të tilla si kasapët, restorantet dhe furnizuesit e ushqimit. Gama jonë përfshin mbi 2500 artikuj të të gjitha llojeve - nga agjentët pastrues te makineritë e mëdha.

PEH Möller & Son


_ Mish me shumicë specializuar në furnizimin e gastronomisë lartë, hotelieri dhe kuzhinat komerciale dhe spitalet. Prodhimi i vet dhe vet portioning tona.

Global-Fleisch Walter Schmid GmbH & Co. KG


_ Ne jemi një kompani në pronësi të familjes, kompetencat tona kryesore janë të importit të mishit nga Amerika e Jugut, atë që ne tashmë po veprojnë gjatë viteve 40. Prerje bimore në hap me kohën e teknologjisë.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.