LENTFORT FLEISCHHANDEL GmbH


_ Si Famielienunternehmen shqetësimet e klientëve tanë në marrëdhëniet personale është e rëndësishme për ne. të krijuar dhe për të ruajtur besimi është baza e marrëdhënies së biznesit. Ne do të bëjmë çdo gjë të mundshme për të kënaqur klientit tonë -dhe të ndihmojë atë për të sjellë "E" produkt në treg.