Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

glofood International UG


_ Platforma Ndërkombëtare për tregtinë globale e mishit

HQB Trading GmbH


_ Importit, eksportit, tregtisë së mishit të cilësisë së lartë nga Amerika e Jugut, si dhe viçi, - dhe qengji nga Irlanda, Iberico derri nga Spanja, etj