Mish me shumicë Fuss GmbH


_ Mishit kompani me shumicë Fuss GmbH mund të shikojnë prapa në një traditë të gjatë. Që mars 2014 bimore prerja është duke marrë parasysh standardet më të larta të higjienës dhe sigurisë në vend të ri në zonën industriale Wuppertal "Simonshöfchen" në rrethin e Vohwinkel.