• tren
  • Shkolla e Kasapit

Të gjitha shkollat ​​kasapë gjermane në zonë. Këtu do të gjeni shkolla për kasapët / kasapët master, shitësit për herë të parë dhe ekonomistët e biznesit në tregti.

JA Heyne GmbH & Co. KG


_ Me përmbajtje të përditësuar vazhdimisht kursit, një ekip profesional të mësuesve dhe angazhimi i madh personal i punonjësve tanë, kemi arritur suksesin e dëshiruar kurs së bashku me ju.

Fleischer Sciences Augsburg


_ Kursi përgatitor për shqyrtim në industrinë e mishit. Shkenca kasap Augsburg, qendra arsimore e therjes, është një institucion arsimor i Shoqatës së kasap bavarez.

First bavarez shkollë kasap Landshut


_ Rreth 90% vijnë në rekomandimin e vjetër dhe më e madhe shkollë master. Kjo shkollë private qëndron për cilësinë e shkëlqyer të arsimit në një atmosferë miqësore personal.

Kolegji i repartit kasapëve 'Berlin


_ Ofron shkolla jonë teknike janë: trajnimi Inter-kompani për nxënësit, kurse përgatitore për certifikatë ose shitjes shqyrtimit menaxher master, seminare të specializuara.

1. Shkolla Thuringian mjeshtër i thertore


_ Shkolla e parë Thuringian mjeshtër i thertore ishte 1993 eV në bashkë-sponsorizimin e nderuar Landesinnungsverband thertore e Thuringia dhe Südthüringen Dhomës ...