Forumi Pro Human
Book Schlager Avenue 37
63303 Dreieich , Gjermani
Tel.: 06103 / 80 30 90
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.promensch.de
përditësuar më: 30.11.2012
Anëtar që nga: 18.10.2012

ide kaldajave Fresh për biznesin tuaj!

'Në mënyrë aktive dhe kreative shesin! Si për të arritur Ne si ekip çdo destinacion! "- me këtë kredo shkojnë këtë vit forumet Pro njeriut" të suksesshëm në të ardhmen "!

Seminari njëditor intensive është përshtatur për të kasapëve të grupeve profesionale, caterers dhe furrtare.
Folësit kompetent paraqesin koncepte dhe ide të provuara me sukses nga terreni.

Fjalë kyçe: trajnim kasapi | Seminare kasapi | Seminare për kasapë
Listuara në: Trajnimi / Seminare