• tren
  • Trajnimi / Seminare

Vizitoni seminare / stërvitje / Kurse vuaj / trajnimit për kasap, kasap, salesperson, të trajnuarit, ekonomistë, inxhinierë dhe të tjerët nga industrinë e mishit.

EKM Consulting & Marketing


_ Me përvojë vjeçare 45, ne të merrni ju në rrugë të mbarë, të bëjë biznesin tuaj për klientët tuaj tërheqëse përsëri! Ne kemi dalluar ju dhe kompaninë tuaj se njerëzit e pasur të kthehet në cilësi premium oreksit dhe kënaqësi të pastër!

Shoqata e Butchers gjermanë


_ Shoqata gjermane kasapëve 'është një bashkim vullnetar i 15 shoqatave esnaf vendin e kasapëve.

JA Heyne GmbH & Co. KG


_ Me përmbajtje të përditësuar vazhdimisht kursit, një ekip profesional të mësuesve dhe angazhimi i madh personal i punonjësve tanë, kemi arritur suksesin e dëshiruar kurs së bashku me ju.

Nubassa Gewürzwerk GmbH


_ Gama e produkteve Nubassa mbulon të gjitha blends erëz e nevojshme për industrinë e mishit dhe aditivëve, si dhe një përzgjedhje të gjerë të shije, seasonings dhe aditivëve për industrinë e përpunimit të ushqimit.

AVO-Werke August Beisse GmbH


_ AVO ofron gamën e plotë të erëza, blends erëz, marinades, condiments dhe aditivëve.

Forumi Pro Human


_ Forumet Pro njeriut janë të plotë-ditor, me cilësi të lartë seminare intensive vit me i ri, programi aktual. Ato janë ngjarje më të suksesshme gjermane të industrisë me mbi 5.000 pjesëmarrës entuziast në vit.

Fleischer Sciences Augsburg


_ Kursi përgatitor për shqyrtim në industrinë e mishit. Shkenca kasap Augsburg, qendra arsimore e therjes, është një institucion arsimor i Shoqatës së kasap bavarez.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »