• tren
  • Trajnimi / Seminare

Vizitoni seminare / stërvitje / Kurse vuaj / trajnimit për kasap, kasap, salesperson, të trajnuarit, ekonomistë, inxhinierë dhe të tjerët nga industrinë e mishit.

Institut Dr. Ziemer


_ Higjena në veprim: Me më shumë se 10 vjet përvojë në konsultime higjienës, ne ju mbështesim në aspektin e higjienës, HACCP, sigurinë e ushqimit, myk dhe dëmtuesve. Në bazë të Rregullores së BE-së dhe standarde DIN. zgjidhje të plotë për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. na telefononi në 089 45455160 - është e vlefshme!

Mutschler Consulting Meat UG (e kufizuar)


_ Ne ofrojmë ndihmë dhe këshilla për meshtarë, kasap master dhe CEO. Sillni operacion juaj kasap të rritet. Siguruar të ardhmen e dyqanin tuaj kasap. Përfitoni nga tonë mbi 20 vjet përvojë.

Zgjidhja jetojnë agjent në Menaxhimin Natursteiger


_ Roland Paule dhe Menaxhim Natursteiger gjerë aktivitetet e saj në Austri, Zvicër dhe Gjermani dhe janë në mesin e zhvilluesve të mëdha në fushën e ushqimit dhe sallam pa aditivëve.

hygienemanager24


_ Higjiena duhet të jetë e qartë në zonat tona të specializuara. Çdo tani dhe pastaj, por vjedhës ndonjëherë gabime, të cilat kanë pasoja të rënda, mund të ketë deri në shkatërrimin e jetesës. Pyetjet në lidhje me këtë çështje, unë jam i matur dhe kompetente në dispozicion.

erëza Scheid


_ Si një partner i besueshëm dhe kompetent në fushën e teknologjisë ushqimore dhe - e aromatizues, ne mund të ju ndihmojë të mirë dhe më të shpejtë për të zgjidhur detyrat tuaja aktuale dhe të ardhshme.

WIBERG


_ WIBERG ofron impulse novatore, krijuese në treg dhe qëndron për erëza të bashkërenduara të përkryera, përbërës aktivë dhe zorrë sallami. Marka tradicionale karakterizohet nga know-how ...