• tren
  • Trajnimi / Seminare

Vizitoni seminare / stërvitje / Kurse vuaj / trajnimit për kasap, kasap, salesperson, të trajnuarit, ekonomistë, inxhinierë dhe të tjerët nga industrinë e mishit.

Këshilla Education Software Process Certification


_ Ne ofrojmë të individualizuar të integruar duhet me bazë, me kohë, konsultimi,, të qëndrueshme dhe zgjidhje të orientuar / afrohet Zgjidhje / trajnimi / trajnimi / konceptet / Programe / çertifikatat për qëllimet tuaja strategjike dhe operative dhe strukturat tuaja ekzistuese proces.