Vende të lira pune (Sponsored)
Emri i kompanisë: Schmid & Wezel GmbH
# data Titulli Job e përdorimit Emri i kompanisë
1 19-05-2020 nxehtë Inxhinier i ri i shitjeve ndërkombëtare (m / f / d) për therje dhe prerje të bimëve Gjermani Schmid & Wezel GmbH