shteti Gjermani) Job i Lajme nga industrinë e mishit, Kasap Jobs në industrinë e mishit, makina të përdorura thertore, nevojat e mishit dhe të gjitha kompanitë në Gjermani https://www.fleischbranche.de/ E mërkurë, 29 Maj 2024 05:09:53 +0000 FeedCreator 1.7.3 Shitës (m/f/d) sportel i ushqimeve të freskëta në Münster http://www.fleischbranche.de/stellenmarkt/fleischer-jobs/guest/detailjob/22-verkäufer-m-w-d-frischetheke-in-münster E premte, 25 gusht 2023 00:00:00 +0000 Shitës (m/f/d) banak ushqimesh të freskëta në Bon http://www.fleischbranche.de/stellenmarkt/fleischer-jobs/guest/detailjob/4-verkäufer-m-w-d-frischetheke-in-bonn E premte, 25 gusht 2023 00:00:00 +0000