detajet e punës

Shefi i Departamentit të Mishit (m / f / d)

nxehtë Te paraqitura
pika përmbledhje
 • Emri i kompanisë:
  METRO Mynih-Freimann
 • Vende të lira pune:
 • 1
 • Të ardhurat e përafërt: 1-2 vjet
 • Listing në: 30-09-2021
 • Oferta në internet deri në: 28-02-2022
 • ID Job: 4
 • klikoni këtu Për më shumë Njoftimet e punës kjo punëdhënësit

Numri i punes: 112544

Lloji i punësimit: Me kohë të plotë

Vendndodhjet e punës: METRO Mynih-Freimann
Harku Helene Wessel 39
80939 München

Guximi, pasioni dhe idetë e freskëta karakterizojnë frymën sipërmarrëse të restauratorëve për të cilët punon METRO. Si shumicë, ne bëjmë gjithçka për t'ju mbështetur.

Na mbështetni:

 • Filetoja e duhur me një çmim të drejtë. Ju mbështesni klientët tanë me këshillat tuaja kompetente
 • Qoftë rrjedha e mallrave apo prezantimi i produktit: Ju e sillni ekipin tuaj drejt suksesit. Ju veproni si një anëtar i përgjegjshëm i ekipit menaxhues të dyqanit tuaj
 • Talenti juaj organizativ në planifikimin e vendosjes së personelit të ekipit tuaj siguron që klientët tanë të kujdesen
 • Përveç kësaj, ju jeni njohur me kërkesat e shumta të cilësisë (p.sh. HACCP) që diapazoni ynë i gjerë sjell me vete. Duke kontrolluar zonën tuaj të produktit, klienti mund të mbështetet tek ne

Çfarë duhet të sillni:

 • Ata e duan mishin dhe janë shumë të njohur me gjinjtë dhe këmbët, karkalecin dhe sallamin. Njohuritë e tyre ushqeheshin përmes trajnimit, për shembull në pakicë, në gastronomi ose si kasap (shitës me pakicë (m / f / d), kuzhinier (m / f / d)), kasap (m / f / d))
 • Ne mbështetemi në përvojën nga një pozicion dhe kënaqësi e krahasueshme në marrëdhëniet me punonjësit dhe klientët
 • Ata e dinë se çfarë duan klientët tanë kërkues nga një departament i mishit i pajisur profesionalisht
 • Talenti juaj organizativ (gjithashtu në trajtimin e EDP) bën ndryshimin për klientët tanë

Ju mund të prisni shpërblim në përputhje me marrëveshjen kolektive për tregtinë me shumicë dhe tregtinë e jashtme, bonuse për pushime dhe Krishtlindje, si dhe pushime 30 ditore *. Për më tepër, ne ju ofrojmë një mjedis familjar në një kompani ndërkombëtare në tranzicion, e cila ka më shumë se 55 vjet përvojë. Një kontradiktë? Gjeni dhe aplikoni në internet.

https://metro.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=112544&lang=de

Ju lutemi dërgoni aplikacionin tuaj në internet në:
Zonja Eileen Lehane
METRO Germany GmbH
                     

* Zona tarifore e Saarland 29 ditë

prapa Prapa