tregun e punës për industrinë e mishit!

përdorues i regjistrimit

Për të vendosur një shpallje, ju duhet së pari të regjistrohen për të lira. Ju lutemi zgjidhni "Regjistrimi si kandidat"Odër "Regjistrimi si punëdhënës". për të vazhduar procesin

Regjistrohu falas

për aplikantët

Këtu ju mund të lirë ad Jobs Shtepi

  • Anonymous kërkimit të punës të jetë e mundur
  • Kërkoni dhe aplikohen në vetëm disa klikime
  • kontakti Anonymous me kompani të mundshëm
  • Mësoni funksion - punët e fundit përmes emailit

Regjistrohu falas

për punëdhënësit

Ketu mund te postoni punën tuaj

  • Anonymous Pyetni publikimin e mundshme
  • Regjistrimi Easy dhe duke i dhënë një shpallje të punës
  • Pagesat nga PayPal ose depozitimit të drejtpërdrejtë
  • Gjej kandidatët e duhura përmes kërkimit të sakta
  • karakteristika të reja: Dërgoni njoftimin lehtë punë me titull "rezerva" për të Jobanzeige@Fleischbranche.de~~pobj, ne bëjmë pjesën tjetër!