Zgjidhni paketë dhe metodën e pagesës

Ju lutemi zgjidhni paketën dhe mënyrën e pagesës.

Paketa Basic (anëtarësimi)

Një mënyrë e lirë për të kandidatëve të regjistruar vlerësuar.

0 € për 14 ditë
krediti bankare 1
Kredite per postimin e punës 10
Kredite për pikë të theksuara 1
Kredite per Top Job 2
Kredite per pamje aplikues 1
Çmimi për 1 Credit € 53.00
Kohëzgjatja e një reklamimi të punës Ditë 90
ditë totale e anëtarësimit Ditë 14
 
 
Paketa Premium (anëtarësimi + 1 postimi të punës)

Një postim punë në Fleischbranche.de.

585 € për 3 muaj
krediti bankare 11
Kredite per postimin e punës 10
Kredite për pikë të theksuara 1
Kredite per Top Job 2
Kredite per pamje aplikues falas
Çmimi për 1 Credit € 53.00
Kohëzgjatja e një reklamimi të punës Ditë 90
ditë totale e anëtarësimit Ditë 90
 
 
Paketa e biznesit (anëtarësimi + 2 Job)

Dy reklama për punë në Fleischbranche.de

980 € për 6 muaj
krediti bankare 12
Kredite per postimin e punës 10
Kredite për pikë të theksuara 1
Kredite per Top Job 1
Kredite per pamje aplikues falas
Çmimi për 1 Credit € 81.00
Kohëzgjatja e një reklamimi të punës Ditë 90
ditë totale e anëtarësimit Ditë 180
 
 
Pagesa me:

Të gjitha çmimet janë ekskluzive e 19% TVSH.

Pas marrjes së kredive tuaj do të kreditohet automatikisht dhe ju do të merrni një e-mail.

Tani edhe më të shpejtë: thjesht paraqesë ad punë me titull "rezervë" e me postëNe të bëjë pjesën tjetër për ju!