Ekipi ynë i ekspertëve të industrisë së mishit

Ivan-mirë foto.1024x1024
Ivan Better *
Data e lindjes: 09.01.1981
Kualifikimet: Fleischer, kasap, i certifikuar shteti mish teknik.
Focus: masakër, prodhimit, shitjes, analizën e tregut, Internet

Pozicioni: Founder / Owner
Kompania: Fleischportal DACH GmbH
Vendi, Vendi: Taunusstein, Gjermani
Ajo që unë dua të shkojë në industrinë e mishit: "Me projektin e Portës së Mishit, është qëllimi ynë të raportojmë për të gjitha temat që kanë të bëjnë me mishin".

Jürgen Huber *
Ditëlindja: 06.11.1964
Kualifikimet: Master .. Kasap, administrator biznesi i HDW, certifikuar shtetërore teknikë mish, DLG ekzaminerët më shumë.
Përqëndrohet: Të gjitha ndarjet e industrisë së mishit, analiza e biznesit, menaxhimin e inventarit dhe shumë më tepër.
Pozicioni: CEO, miratuar KFW konsulent, instruktor i certifikuar për arsimin dhe shumë më tepër duke vazhduar.
Company: Huber Consult ek; Huber Konsultoni Analytics me DIN ISO 9001-2008 2010 certifikuar nga viti
City, Vendi: Olfen, Germany
Ajo që unë dua të shkojë në industrinë e mishit: "Përmirësimi i qëndrueshëm në konkurrencën e klientëve të mi, pavarësisht informuar nga optimizimin e qëndrueshëm të proceseve të biznesit -. Këshilla të ekspertëve - fitim zbatuar."
Bianca Burmester *
Data e lindjes: 29.12.1966 
Kualifikimet: nëpunës industrial, Dipl ekonomist. 
Prioritetet: bordet e punës, konsultimi media, aplikimi dhe këshilla karrierës 
Profesioni: Themeluesi 
Company: Punë ushqim GmbH 
City, Vendi: Dusseldorf, Germany 
Ajo që unë dua të shkojë në industrinë e mishit"Në thelb unë dua të sjellë më shumë lëvizje dhe më shumë transparencë në tregun e punës për industrinë e mishit dhe të hyjë në këshilla Fleischerforum dhe sugjerime mbi subjektin e vendeve të punës dhe karriera."
Gabriele Bechtel*
Data e lindjes: 03.05.1964
Kualifikimet: nëpunës Hotel, marketers zonjë, ekspozitë dhe menaxher ngjarje, sistematik Coach iA
Diploma: konsulence Marketing, planifikimi i veprimit, stërvitje e ekipeve dhe individëve, seminare dhe shumë më tepër.
Pozicioni: Owner
Company: Bechtel Marketing Coach
City, Vendi: Mettlach, Germany

Ajo që unë dua të shkojë në industrinë e mishit: "Unë dua për të mbështetur sektorin therjes, për të tërhequr konsumatorë të rinj, të mbajtur konsumatorët dhe për të fituar besimin e tyre. Pra, ajo merr një imazh pozitiv midis konsumatorëve përsëri."
Henry Rose *
Data e lindjes: 11.05.1962
Kualifikimet: Dipl.-Ing. (TU) inxhinieri, duke u fokusuar përpunimi dhe paketimi teknologji
Fokusi: Teknologji dhe makina për suxhuk, produkte të mishit të grirë, teknologji paketimi dhe shumë më tepër.
Pozicioni: Drejtor Menaxhues
Kompania: ROSE mish GmbH
City, Vendi: Lichtenau / Westfalen, Germany

Ajo që unë dua të shkojë në industrinë e mishit:
"Unë do të doja të ndihmoja për të siguruar që produktet higjenike dhe me cilësi të lartë të mishit të prodhohen me proceset më moderne dhe makineritë e forta. Këtu e shoh veten si konsulent, partner zhvillimi dhe furnizues ".
Alexander Stephan *
Data e lindjes: 16.10.1981
Kualifikimet: Master Kasap, Dipl kimistë ushqimore, ekzaminerët DLG.
Focus: erëza, aditivëve dhe çdo gjë është e përpunuar në suxhuk dhe produkteve të mishit 
Pozicioni: Zhvillimi inovative të produktit, menaxhimit të lëndëve të para
Company: Van HEES GmbH
City, Vendi: Walluf, Germany

Ajo që unë dua të shkojë në industrinë e mishit: "Në vitet e ardhshme duhet të jenë veçanërisht të mbahet një mendonin në industrinë e mishit. Ne në industrinë e furnizuesit duhet të kapë fermat e mbetura nën ndihmuar anë, ekzistojnë të blefleischportal.deiben."

 A doni që të përdoret si një moderator?

Në këtë mënyrë ju mund të shihni formularin e kontaktit: http://www.fleischbranche.de/wilkommen/kontakt

 

* Moderator informohet për çdo post të ri Automatikisht të marrë një e-mail.