Shoqatat gjermane kasap dhe Federata e industrisë gjermane mishit paraqesin detyrat dhe objektivat e tyre në industrinë e mishit.

Shoqata e Butchers gjermanë


_ Shoqata gjermane kasapëve 'është një bashkim vullnetar i 15 shoqatave esnaf vendin e kasapëve.

Federata e industrisë gjermane mishit


_ Detyrat tona janë: të perceptojnë të gjitha interesat e përbashkëta që ai përfaqëson industrinë për të promovuar dhe mbrojtur.

Origjina Association Thuringian sallam dhe mish dhe Eichsfelder


_ Shoqata e prodhuesve të specialiteteve Thuringian suxhuk.

Shoqata e industrisë erëz


_ 76 procesorë erëz dhe të të parëve janë anëtarë të Shoqatës së Industrisë Spice

Central Naturdarm


_ qendrore Naturdarm eV (e ZVN) përfaqëson interesat e gjermane që nga firma 1947 të specializuara, të punësojë veten me zorrë natyrore.

Shoqata Fleischer i Bavarian


_ Ne përfaqësojmë interesat e repartit kasapëve artizanal 'në Bavari dhe avokimit të kasap bavarez.

Fleischerverband Berlin-Brandenburg


_ Rrethi ynë përfshin territorin e shteteve federale të Berlinit dhe Brandenburg.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 tjetër fund »