Verlag Behr-së


Averhoffstrasse 10
22085 Hamburg , Gjermani
Tel.: 040 227008 0-
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.behrs.de
përditësuar më: 10.09.2014
Anëtar që nga: 10.10.2012

Verlag Behr

Gjysmë-jeta e dijes po bëhet më e shkurtër. Prandaj, është që të jetë gjithmonë deri tani një sfidë që duhet të sigurojë të gjithë profesionistët dhe drejtuesit.

Behr është që ju do të donte për të ndihmuar: Ne analizuar për ju zhvillimet e fundit dhe të përgatisë përmbajtjen komplekse në praktik. Nëse jeni duke kërkuar për zgjidhje praktike për biznesin tuaj apo trendet aktuale në-skenë, me media nga Behr është që ju jeni gjithmonë një hap përpara.

Verlagsprogamm përfshin më shumë se 300 tekstet dhe më shumë se 80 koleksionet praktike të lirshme-fletë për ushqim, ushqyer publik, shëndetin dhe farmaceutike. Oferta është plotësuar nga seminare të shumta, Portrete të industrisë dhe një numër në rritje të medias elektronike për dije digjitale.

"Behr'S sjell praktikën në pikën" - që është qëllimi ynë. Shih për veten tuaj!

Fjalët kyçe: libra thertore | Kurse trajnimi për kasapët