industria e mishit


Mainzer Landstrasse 251
60326 Frankfurt am Main , Gjermani
Tel.: 069 7595 01-
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 22.05.2014
Anëtar që nga: 10.10.2012

Në çdo çështje, industria e mishit raporton mbi zhvillimet më të fundit në kërkimin dhe zhvillimin ndërkombëtar të mishit.

Fjalët kyçe: industri e mishit | Kombëtar
Listuara në: Media / Publikime