Fritz Gempel
Höfener Rr. 10
90763 E katërta , Gjermani
Tel.: 0911/766 00 89-0
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.gempel.de
përditësuar më: 18.10.2014
Anëtar që nga: 10.10.2012

Zhvillimi i strategjive të korporatave

Një kompani e shëndetshme ka nevojë për të punësuar të mira dhe të motivuar. Qoftë në shitje, prodhimin, administrimin ose në zhvillim.

Para votimit të veprojnë rrethanat individuale, ne dallojmë në parim mes familje të drejtuar dhe të subjekteve të kontrolluara financiarisht. Fakti është se rregullat në tregun për të dy llojet e korporatave janë të njëjta. Në ato zona ku pikat e forta dhe të dobëta të këtyre llojeve të kundërta kompanisë janë treguar nga prezantimi në vijim ju këtu shkarko mund.


Ne ju mbështesim në:

Zhvillimin e strategjive afatgjata HR

monitorimi personal
Kualifikimi / Motivimi
 strukturat e transferimit
 pjesëmarrja punonjës

Zhvillimin e strategjive afatgjata të marketingut

 "Ajo që e bën klientin tim nesër?"
 Marketing Analiza Triangle
 Mjete Marketing / Reklamim

Zhvillimin e strategjive financiare afatgjata

 Struktura e kapitalit
 Vleresim
 Financim

Zhvillimin e strategjive të prodhimit afatgjata

 Consulting profesionale dhe teknologjike
 Prodhimi shtëpi apo reference jashtme
 struktura e kostos në prodhim