Miqtë e Thuringian Bratwurst eV


Prapa 2 Mirë
99310 Wachsenburggemeinde / OT Holzhausen , Gjermani
Tel.: (0 36 28) 60 44 12
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 20.11.2013
Anëtar që nga: 10.10.2012


Shoqata "Miqtë e Thuringian Bratwurst eV" u dha 1. Gjermane Bratwurst Muzeu dhe organizuan një veprimtari të klubit sociale rreth muzeut.