Currywurst Museum


Kurfürstendamm 46
10707 Berlin , Gjermani
Tel.: + 49 30 887186-30
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 20.11.2013
Anëtar që nga: 10.10.2012

Currywurst Museum

Ekspozitë rreth currywurst - të gjitha informacionet e rëndësishme, datat dhe gjërat emocionuese.