Njohuri Knackwurst


Grosse Bäckerstraße 4
20095 Hamburg , Gjermani
Tel.: 040 / 37 47 19 0
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.naturdarm.de
përditësuar më: 14.10.2012
Anëtar që nga: 10.10.2012

Njohuri Knackwurst

Blog për të dashuruar këndshëm suxhuk. Mësoni më shumë, Funny dhe të çuditshëm rreth sallam (në zorrë natyrore).