1. Gjermane Bratwurst Museum


Prapa 2 Mirë
99310 Wachsenburggemeinde / OT Holzhausen , Gjermani
Tel.: (0 36 28) 60 44 12
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 20.11.2013
Anëtar që nga: 10.10.2012

1. Gjermane Bratwurst Museum

Në muze, mysafirët tanë mund të gjejnë informacion në lidhje me bratwurst në përgjithësi dhe bretwurst Thuringian në veçanti. Ne presim vizitën tuaj.