Fiorentin gropë (No kompani)


46 i shkëlqyeshëm
22609 Hamburg , Gjermani
Tel.:
Kontakt personi: Florentine Sump
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 21.05.2013
Anëtar që nga: 26.04.2013

Ky blog është për të gjithë ata që pyesin se çfarë gatuaj sot dhe, mbi të gjitha, çfarë mund të bëhet shpejt dhe lehtë! Unë i uroj të gjithëve shumë kënaqësi në gatimin dhe provimin e recetave! Unë jam adhuruese e recetave të shpejta dhe të thjeshta, të cilat nganjëherë ndryshojnë në sasinë e dhënë, përpiqem të jem sa më precize, por shpesh thjesht eksperimentoj dhe shijoj shumë dhe nëse ka shije të mirë ... atëherë është sapo perfundova ... :)

Fjalët kyçe: blog | Mish | Ushqim | Blog ushqimi | Receta