Fireguard


Rruga Emerald 1
70174 Stuttgart , Gjermani
Tel.: 0711 / 26346350
Kontakt personi: Markus Neukamm
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 25.09.2014
Anëtar që nga: 06.05.2013

Brigada e zjarrfikësve është partneri yt i qitjes për ndërtimin dhe lançimin e markave të reja,
zbatimi i relaunches suksesshëm të markave të vendosura dhe kujdesin e juaj
komunikimit të qëndrueshme markë. Për B2C dhe B2B, veçanërisht për ushqim, pajisje, komunat, transmetimin dhe për të gjitha industritë e tjera. Nëse komunikimi klasike, internet, multimedia aplikacioneve apo PR - rezultatet janë të markave të suksesshme që kanë apel dhe frymëzojnë audiencën e tyre. Fushat e Veprimit:

STRATEGJIA // Konsulencë markash, Emërtimi, Identiteti i Korporatës, Dizajnimi i Korporatës
MEDIA KLASIKE // Print, Fushata, Paketim, Ngjarje, PR
MEDIA DIGJITALE // Internet, multimedia, spote në radio / TV, media mobile

Fjalët kyçe: markë | Identiteti i korporatës | Projektimi | Etiketat | Projektimi | Prania në internet | Komunikimi | Marka | Zhvillimi i emrit | Paketimi | POS | Paketimi | reklamimi