Specialistët e mishit


Brucknerstr. 23
33335 Gutersloh , Gjermani
Tel.: 052099156600
Kontakt personi: Z. Siegmüller
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 25.09.2014
Anëtar që nga: 25.06.2013

Fleischspezilisten janë ngritur në bashkësinë e interesave të www.mehr-fleisch-verkaufen.de!

Ne duam të gjitha mundësitë këshilla e një kasap dhe një agjenci reklamash që ofrojnë -Vetëm me kosto të arsyeshme për klientët tanë! Ne duam të pozitës funksionimin e tyre bashkë me ju dhe të çojë ata drejt suksesit!

Fjalët kyçe: Specialistët e mishit | Këshilla për kasapë | Këshilla për thertore | Dyqane mishi | Kasap i shëndetshëm | logoja | Marka | Marketingu | Buletini | Dizajni i banakut | Konsulencë për menaxhim | reklamimi