pa logos

Fleischbranche.jpg

industria e mishit Logo Madhësia (jpg): b 2000 862 × h px, 300 dpi
Empfehung ynë: kjo Logo juaj dhe terhiq në madhësinë e dëshiruar.

 

 

 

Fleischbranche_750X323px.jpg

industria e mishit Logo e mesme (jpg): b 750 323 × h px, 72 dpi

 

 

 

Fleischbranche300X129px.jpg

 

industria e mishit Logo vogël (jpg): b 300 129 × h px, 72 dpi

 

 

 

 

Fleischbranche_Logo_schwarz_weiß.png

industria e mishit Logo zezë (jpg): b 476 136 × h px, 72 dpi

 

 

Fleischbranche_WM.jpg

 industria e mishit Logo WM. EM, të mëdha (jpg): b 1000 431 × h px, 72 dpi

 

 

 

 

 Meat Portal Logo madh (jpg): b 2000 771 × h px, 300 dpi

 

 

 

app2.png

Meat Portal APP Icon (png): b 450 450 × h px, 72 dpi

 

Ne me kënaqësi do të sigurojë sipas kërkesës një rezolucion të lartë, freigestelltes Logo në dispozicion. Na kontaktoni për informacion në këtë link.

 

    Fleischbranche_icon_grau.png                  Fleischbranche_icon_klein.png                 App_Icon_klein.png

Nënshkrimi i portës së mishit / ikona sociale (png): b 40 X h 40 px