Ngulit

Gemäß Angaben § 5 TMG:

Meat Portal DACH GmbH
Thomas Mann rruga 11
59399 Olfen

Përfaqësuar nga drejtori menaxhues:

Ivan Better

Kontaktoni:

Phone: 02595 / 3836033
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!

Registereintrag:

Eintragung im Handelsregister.
Regjistroni gjykatën: Amtsgericht Wiesbaden
Numri i regjistrimit: HRB28573

TVSH:

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 një Umsatzsteuergesetz:
DE301706580

Përgjegjës për përmbajtjen sipas § 55 par 2 RStV

Ivan Better
Thomas Mann rruga 11
59399 Olfen

Zgjidhja e mosmarrëveshjeve

Komisioni Evropian siguron një platformë për rezolucion online në mosmarrëveshje (OS) parashikon: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Adresa jonë e e-mailit mund të gjendet më sipër në shtyp.

Ne nuk jemi të gatshëm apo të detyruar të marrin pjesë në procedurat e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve para një bordi të arbitrazhit të konsumatorit.

Përgjegjësia për përmbajtjen

Sipas § 7 Abs.1 TMG, si ofrues i shërbimit, ne jemi përgjegjës për përmbajtjen tonë në këto faqe sipas ligjeve të përgjithshme. Megjithatë, sipas §§ 8 të 10 TMG, ne nuk jemi të detyruar të mbikëqyrim informacionin e transmetuar ose të ruajtur të palëve të treta ose të hetojmë rrethanat që tregojnë një aktivitet të paligjshëm.

Detyrimet për të hequr ose bllokuar përdorimin e informacionit sipas ligjeve të përgjithshme mbeten të paprekura. Përgjegjësia në këtë drejtim, megjithatë, është e mundur vetëm nga koha e njohjes së një shkelje të veçantë. Nëse bëhemi të vetëdijshëm për ndonjë shkelje të tillë, menjëherë do të heqim përmbajtje të tilla.

Përgjegjësia për lidhjet

Oferta jonë përmban lidhje me faqet e jashtme të palëve të treta në përmbajtjen e të cilave nuk kemi ndikim. Prandaj, ne nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për këto përmbajtje të jashtme. Ofruesi ose operatori përkatës i faqeve është gjithmonë përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të lidhura. Faqet e lidhur janë kontrolluar për shkelje ligjore të mundshme në kohën e lidhjes. Përmbajtja e paligjshme nuk ishte e njohur në kohën e lidhjes.

Megjithatë, një kontroll i përhershëm i përmbajtjes së faqeve të lidhura është pa prova konkrete për një shkelje të paarsyeshme. Ne do t'i heqim këto lidhje menjëherë nëse bëhemi të vetëdijshëm për ndonjë shkelje ligjore.

Copyright

Përmbajtja dhe veprat e krijuara nga operatorët e faqes në këto faqe janë subjekt i ligjit gjerman të të drejtës së autorit. Kopjimi, përpunimi, shpërndarja dhe çdo lloj shfrytëzimi jashtë kufijve të së drejtës së autorit kërkojnë pëlqimin me shkrim të autorit apo krijuesit përkatës. Shkarkimet dhe kopjet e kësaj faqeje lejohen vetëm për përdorim privat, jo-komercial.

Nëse përmbajtja në këtë faqe nuk është krijuar nga operatori, të drejtat e autorit të palëve të treta respektohen. Në veçanti, përmbajtja e palëve të treta shënohet si e tillë. Nëse jeni të vetëdijshëm për një shkelje të të drejtës së autorit, ne kërkojmë një shënim përkatës. Nëse bëhemi të vetëdijshëm për shkeljet ligjore, menjëherë do të heqim përmbajtje të tilla.