Rreth Portal

Historiku - Shqyrtimi dhe Shfaqja

01.12.2011 - Krijimi i Fleischportal.de. Portali mbulon të gjitha subjektet (Yellow Pages, Jobs, shqip, forum diskutimi) në temën e mishit.

01.12.2012 - Një vit pas themelimit të saj i nënshtrohet Portal mishit marrë edhe në industri, është kthyer të lidhura dhe të mbështetur financiarisht nga partnerët e para sponsorizimit.

01.07.2013 - Bashkëpunimi me kimeta.de, Puna çuar kërkimi motor në Gjermani. në tregu i punës janë (në baza ditore) mbi punë të industrisë lidhura 3.000.

01.12.2013 - Blerja e Fleischerforum.de / Metzgerforum.de - Komuniteti më i madh në temën e mishit. Forumi i nënshtrohet një shkrirje me komunitetin e Fleischportal.de, të gjitha tema do të diskutohet nga tani në Fleischerforum. Fleischerforum ka 2006 online dhe aktualisht ka, duke përfshirë anëtarët e Portalit mishit, në lidhje me përdoruesit registrtierte 3.000.

01.03.2014 - Bashkëpunimi me meat-n-more.info. Nga tani e tutje përdoruesit të marrë newsletter javore komunitetit Fleischerforum.de. Kështu, një total prej rreth 4.000 marrë përdoruesit një email javor newsletter.

01.05.2014 - Fleischportal.de tani Fleischbranche.de, Platforma është rishikuar plotësisht dhe optimizuar për smartphone dhe tabletë.

01.06.2014 - Zgjerimi i projektit mbi "Industria e mishit DA-CH". platformat Austri und Zvicra t'u nisur.

01.07.2014 - I ri App i industrinë e mishit është atje. Menjëherë të gjithë përmbajtjen e platformës janë të vendosura në një app të vetme. Aplikacioni industria e mishit ishte për IOS und android (Smartphone dhe tablet) të zhvilluar.

30.12.2014 - Bashkëpunimi me foodjobs.de. Vdes internationallen matjen industrinë e mishit të kontaktohen dhe shtuar në bazën e të dhënave.

01.01.2015 - Blerja e www.meat-n-more.info.

11.09.2015 - Fleischportal.de është tani Meat Portal DACH GmbH.

09.12.2015 - Partner Strategjik i ri: Aumago GmbH, Aumago na mbështet në marketingun e të ashtuquajturave fushata të grupit të synuar. Kjo na mundëson që të arrijmë në grupe interesante të specializuara me reklama banderolash edhe kur ato nuk gjenden në faqen tonë të internetit.

19.03.2016 - Të gjitha përmbajtjet e meat-n-more.info shfaqet menjëherë poshtë: news.fleischbranche.de

06.04.2016 - Gjithashtu, Forumi Fleischer është tani nën subdomain https://forum.fleischbranche.de jashtë. Kështu, të gjitha fushat trajtohen nën ombrellën e "industrinë e mishit".

01.06.2016 - Të gjitha aktivitetet kuvertë në një shikim! Nga fushat e: "News", "komuniteti", "Company", "Jobs", "i klasifikuar" dhe "Anëtarët e fundit" janë treguar aktivitetin e fundit në shtëpi menjëherë.

20.03.2017 - Komuniteti i madh Update. Menjëherë ngjarjet e vitit aktual (panaire, Verantaltungen etj) janë paraqitur. Kjo na sjell në qëllimin e "për të gjitha temat që lidhen me temën e mishit për të raportuar" pak më afër.

26.05.2017 - Platforma dhe Apps janë tani në dispozicion - koduar - në: https://www.fleischbranche.de/ për të arritur.

03.08.2018 - Rishikimi i planit të përgjithshëm layout

28.04.2019 - Që tani e tutje, klientët kanë qasje në fushatën e tyre reklamuese dhe mund të ndryshojnë banderola, rrokaqiejt e tyre dhe parulla fluturuese në çdo kohë. Kishte ndryshime të ndryshme teknike dhe përditësime të aplikacioneve.

02.12.2019 - Dizajni i ri, i rishikuar i të gjithë platformës dhe shpallja e dyqanit online - "shop.fleischbranche.de", atje klientët dhe përdoruesit tanë së shpejti do të jenë në gjendje të postojnë produkte dhe të drejtojnë dyqanet e tyre, ankande janë gjithashtu të mundshme.

01.04.2020 - Dyqani i ri për industrinë e mishit https://shop.fleischbranche.de/ është në internet, tani e tutje të gjithë klientët mund të drejtojnë dyqanet e tyre përmes nesh dhe t'i shesin produktet e tyre direkt tek kasapët dhe të tjerët.

01.11.2021 - Rinisja e madhe e të gjithë platformës, fleischbranche.de ka një pamje të re. Më e qartë, më moderne dhe sigurisht “reaguese”. Si një platformë reklamimi që përfaqëson një industri të rëndësishme, sigurisht që jemi të vetëdijshëm për rëndësinë e faqes në internet. Platforma do të vazhdojë të përkthehet ndërkombëtarisht, në mbi 50 gjuhë dhe e listuar në motorët e kërkimit. Buletini dhe aplikacionet gjithashtu janë rishikuar dhe përditësuar.

motivet

Ku është shkolla më e afërt kasap në të cilën unë mund të bëjë një mjeshtër zejtar? Ku mund të bëni një trajnim për teknik të mishit (shtet-certifikuar kimist ushqim)? Ku mund të merrni industrinë e mishit ose të tregtisë kasapi biznes më të mirë këshilluese të saj, dhe i cili e vë çdo gjë specialitete mbarëkombëtare më parë pulave ose zorrë suxhuk?

Çështje të tilla lëvizin themeluesit mësuar si një kasap master dhe mishit teknik (Ivan më të mirë), fillimisht në praktikën e përditshme për arsye ku ata që profesionalisht merren me çështjen e mishit në çdo kohë me njëri-tjetrin mund të kontaktoni një portal.

Interneti është në zgjerim të vazhdueshëm dhe është gjithmonë kohë për të marrë informacion dëshiruar. Search engine kërkimit (p.sh. Google) nuk është vetëm i varur nga kushtet hyrë në një titullin dokument, por edhe i ashtuquajturi Page Rank. Rendi në të cilin shfaqen rezultatet e kërkimit varet nga rëndësia dhe popullariteti i tyre. gradë internetit është më i lartë, me kusht që ajo është e lidhur shpesh.

By motor kërkimi shpesh ndodhë faqe rezultate të padëshiruara dhe të sponsorizuar.

Për shembull, është e mundur që të interesuarit të gjejnë të gjitha shkollat ​​e teknikës së mishit në Gjermani vetëm nëse kërkon shumë kohë. fleischportal.de duhet të bëjë të mundur kontaktin me njerëz me mendje pa pasur nevojë të kërkoni për një kohë të gjatë. I përshtatshëm për përdoruesit, shiriti i navigimit ju lejon të arrini shpejt te tema e dëshiruar. Nëse lëvizni miun mbi shiritin e lundrimit, hapet një dritare me temat përkatëse. Nëse klikoni në një temë specifike (p.sh. dyqane artizanale), të gjitha dyqanet e regjistruara do të shfaqen në formën e logove.

Me vetëm një "click" ju merr për klientët e rinj dhe furnizuesit.

"Gëzohem që MISHIT ju"!

është kjo motoja www.fleischbranche.at und www.fleischbranche.ch së shpejti edhe për vendet fqinje të Gjermanisë janë në dispozicion.

Gjermania është lider evropian në industrinë e përpunimit të mishit dhe kështu për të gjithë botën një treg i kërkuar pas. së shpejti për On www.fleischbranche.com vendet fqinje të kenë mundësi për të kërkuar për furnizuesit interesante, si dhe për të regjistruar kompaninë tuaj dhe të pranishëm. Sidomos në Zvicër, Austri, Holanda, Danimarka dhe Belgjika, industria e mishit dhe bujqësia është shumë e përhapur.