Schröter Teknologjia GmbH & Co. KG


Bahnhofstrasse 86
33829 Borgholzhausen ,
Tel.: + 49 (0) 54 25.95 00
fax: + 49 (0) 54 25.18 28
Kontakt personi: Klaus Schroeter
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.schroeter-technologie.de
përditësuar më: 21.11.2022
Anëtar që nga: 25.09.2013

Për më shumë se 70 vite, ne kemi prodhuar sisteme të pajisjeve termike për industrinë ushqimore. Përshtatur dhe përshtatur për çdo detaj për të përmbushur kërkesat individuale të klientëve tanë.

Vendi ynë është në Borgholzhausen, East Westphalia - një rajon që konsiderohet veçanërisht poshtë në tokë në Gjermani. Ne u ofrojmë klientëve tanë qëndrueshmërinë e një biznesi familjar të tretë dhe të katërt të kombinuar me ekspertizën e prodhuesit kryesorë ndërkombëtar të pajisjeve të trajtimit termik për industrinë ushqimore.

Është një traditë e mirë Schröter që produktet tona janë gjithmonë përpara kohës së tyre me zgjidhje inovative vendimtare. Pra, portofoli i produkteve shkon përtej ofertës klasike për industrinë e përpunimit të mishit dhe peshkut. Ne i shoqërojmë klientët tanë nga planifikimi në asamblenë përfundimtare dhe komisionimi në vend.

Ne ju përkrahim në kualifikimin e punonjësve tuaj. Prandaj, portofoli i produkteve tona përfshin jo vetëm pajisje shumë efikase, por edhe një shërbim trajnimi: SMOKEacademy.

Emri Schröter qëndron për sisteme të qëndrueshme, teknikisht të përsosura të cilësisë më të lartë.

Për më shumë informacion rreth nesh, produktet dhe shërbimet tona mund të gjenden në faqen tonë të internetit.

 


Fjalët kyçe: CONTIjet | FISHjet | Sistemet e pirjes së duhanit të nxehtë dhe të ftohtë | Kondicionerë | Pajisje gatimi | Sisteme tymi | SEMIjet | SMOKjet | THERMICjet | Sistemet e termocentraleve