VEMAG ANLAGENBAU GmbH
Karoline-Herschel-Strasse 2
27283 Verden , Gjermani
Tel.: +49 (0) 4231/777-7
fax: +49 (0 )4231/777-868
Kontakt personi: Marketing
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.vemag-anlagenbau.com
përditësuar më: 26.08.2022
Anëtar që nga: 18.11.2013

VEMAG ANLAGENBAU GmbH ju ofron një gamë të gjerë produktesh. Aktivitetet tona fokusohen në procese të tilla si tharja, pirja e duhanit, gatimi, ftohja, maturimi, shkrirja, pjekja ose pasterizimi. Ne ofrojmë gjithashtu zgjidhje sistemore specifike për klientët për trajtimin termik të ushqimeve të tilla si mishi dhe produktet e sallamit, ushqimi për kafshët shtëpiake, peshku, buka ose ushqime të tjera. Në këtë fushë biznesi, ne kemi zhvilluar ekspertizë të gjerë gjatë dekadave dhe kemi vendosur veten si lider në treg dhe teknologji me produkte inovative. Këtu ne mbështetemi në dialogun me klientët tanë në qendrën e klientëve dhe në aktivitetet intensive të kërkimit dhe zhvillimit. Me një nivel të lartë cilësie, sigurie dhe ekonomie - të shoqëruar me një gamë të gjerë shërbimesh - ne përmbushim kërkesat e larta të klientëve tanë ndërkombëtarë, industrialë. Binduni për gamën tonë gjithëpërfshirëse të produkteve të sistemeve të pirjes së duhanit, sistemeve intensive të ftohjes dhe gatimit, sistemeve të ajrit të kondicionuar, sistemeve të shkrirjes si dhe sistemeve gjysmë të vazhdueshme dhe të vazhdueshme.


Fjalët kyçe: sistemet e shkrirjes | Pajisjet e pjekjes | Kondicionerë | Sistemet e pjekjes së klimës dhe sistemet pas pjekjes | Pajisje gatimi | Sistemet e ftohjes | Sistemet e tymit | Sisteme tymi | Gjeneratori i tymit | Sistemet e termocentraleve