teknologji BANSS masakër


Industriestr. 4
35216 Biedenkopf ,
Tel.: +49 (0)6461-705-0
fax: +49 (0)6461-705-115
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 28.01.2014
Anëtar që nga: 01.11.2012

BANSS therje dhe teknologji transportuese

BANSS Schlacht- und Fördertechnik GmbH është një prodhues ndërkombëtar kryesor në fushën e sistemeve të therjes, teknologjisë së peshimit dhe robotëve për industrinë e mishit.

BANSS Gjermania furnizon sistemet më të avancuara të therjes dhe përpunimit të mishit, si dhe sistemet e magazinimit dhe transportit në dhoma të ftohta për bagëtinë, derrat dhe delet.

Fjalë kyçe: thertore | Prodhuesit e thertores | sistemet e therjes