ROSE mish GmbH


Mantell-Str. 4
33165 Lichtenau ,
Tel.: 05295-266 49-0
Kontakt personi: Dipl.-Ing. Henry Rose
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.rose-fleischtechnik.de
përditësuar më: 02.05.2014
Anëtar që nga: 26.11.2012

Kompania jonë ka për të ofruar objektivin e bimëve të plotë dhe pajisjeve për industrinë e mishit dhe artizanale të kasap, sidomos për bluarje, prerja, përzierjen, valë, tiganisje dhe paketimi vakum i produkteve të mishit. Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë për integrimin optimal të makinave në procesin e prodhimit të klientëve tanë, lidhja efikas në mes të makinave dhe kontrollin e të gjithë sistemit.

Për fushat e mëposhtme, ne ofrojmë zgjidhje të gatshme:

 • salcice gatuar
 • Gatuar prodhimin sallam,
 • përkufizohet prerja e produkteve të mishit në kube, shirita, patate të skuqura dhe
 • Prodhimi i ushqimit manar,
 • prodhimi i automatizuar i enët e mishit (gatim, pjekje, përzierjen)
  • sistemet grumbull
  • sistemi i vazhdueshëm tilla si tunelet me avull, Brattunnel, Kontikocher
 • aplikime të veçanta në sektorin e mishit
  • Matja (freski, lloji mishi, pH, L-vlera, etj)

Përveç nëse partnerët tanë ofrojnë teknologjinë e kërkuar, ne zhvillojmë dhe ndërtojmë zgjidhje individuale për ju.   

"Përmirësimi i vazhdueshëm" është program proceset tona :. prodhimit janë të drejtuar në mënyrë të vazhdueshme, dhmöglichst proceset pak grumbull ku ku prodhimi i vazhdueshëm nuk është e mundur, makinë duhet të lidhen në mënyrë që puna manual mes hapat individualë prodhimit shmanget dhe jashtë është i automatizuar.

Ne jemi duke punuar për të përmirësuar veprimet tona të përditshme, produktin tonë dhe Leistungsprogramnm vazhdueshme që gjithmonë dhe përgjithmonë të jetë në gjendje të ofrojnë edhe më shumë punën për klientët tanë. Ne dëshirojmë të bashkëpunojmë me klientët tanë në mënyrë të vazhdueshme gjatë një periudhe të gjatë kohore dhe janë prej nesh të bëjë asgjë për të bërë këtë të mirë dhe më të mirë ...

Fjalët kyçe: pjekje | Dozimi | Bluarje e imët | Nxitja | Gatim | Përzierja | Te presesh