Brökelmann Equipment and Plant Construction GmbH & Co.


Hauptstr. 21
59755 Arnsberg , Gjermani
Tel.: 02932-94190-0
fax: 02932-94190-70
Email: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
Uebfaqja: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
përditësuar më: 29.01.2020
Anëtar që nga: 03.06.2019

Ne jemi një nga prodhuesit kryesorë të pajisjeve dhe sistemeve të bëra prej çeliku inox. Produktet tona përfshijnë: Pajisjet për fabrikat e përpunimit të mishit dhe peshkut, të tilla si karroca ngritëse dhe ngarkuese, karroca transporti, karroca për pirjen e duhanit. Pajisjet për furrat e bukës, të tilla si karrocat e ngrirjes ose karrocat e raftit. Mobilje prej çeliku të pandryshkshëm si tavolina pune, dollapë materiali ose dollapë muri. Artikujt e higjienës siç janë shpërndarësit e sapunit dhe shpërndarësit e peshqirëve, tubat e higjienës. Zgjidhje transporti të tilla si paleta të sheshta, kuti me rrjetë teli dhe kontejnerë transporti të bërë prej çeliku inox dhe alumini. Gatim dhe kazan anësor deri në 600 litra në dizajne të ndryshme. Produkte të bëra me porosi të të gjitha llojeve.

Fjalët kyçe: tavolina pune | Karrocë duke ngarkuar | Paleta të sheshta | Teknologjia e higjienës | Karrocë për pirjen e duhanit | Produkte të bëra me porosi | Karrocë transporti