Perandori Thermo Process Technology GmbH


_ specialist tuaj për sistemet Universal duhanit, pajisje gatim, kazan gatim, pjekje pajisjet, sistemet intensive ftohje, objektet maturimin dhe shumë më tepër. Rreth 125 vjet përvojë për rezultatet më të mira të prodhimit!