Eller GmbH


_ ELLER bindur për më shumë se 50 vjet klientët dhe partnerët e biznesit ndër të tjera, gatim / Pajisje pirja e duhanit, tumblers, injectors turshi dhe investimeve ajrit pjekuri në projektimin modernster dhe cilësi të lartë.

EAT Edelstahlanlagen- dhe Teknologjia GmbH


_ Ne ofrojmë zgjidhje të plotë nga çelik inox nga planifikimi deri në shtëpi të prodhimit deri në Montage.Wir janë sistemet e tyre të ekspertëve në fushat e trajtimit, ruajtjen, prerja dhe me porosi

Brökelmann Equipment and Plant Construction GmbH & Co.


_ Brökelmann - shumëllojshmëri në çelik inox. Ne prodhojmë zgjidhje specifike të klientit të bëra prej çeliku inox dhe alumini për një gamë të gjerë të aplikacioneve.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 tjetër fund »